donderdag 6 februari 2014

Alarmfase IMisschien is het nog bijna niemand opgevallen, maar het land is op dit moment in staat van paraatheid. Politie-eenheden worden samengetrokken en de wapens staan op scherp. Komt de revolutie er aan? Begint te heersende klasse hem nu echt te knijpen? Nee, het ligt anders. Eind maart zal in Nederland een nucleaire wereldtop worden gehouden waar meer dan 60 wereldleiders, of zullen we maar zeggen misleiders aan deel zullen nemen. Onder al deze uitgenodigde klaplopers en parasieten bevindt zich ook de Amerikaanse president Obama. Als dit soort figuren over de vloer komen is er natuurlijk extra beveiliging nodig, want de Nederlandse elite kan niet gebruiken dat een van deze “gasten” zo maar het loodje zou leggen. Men huilt al tranen met tuiten als een staatssecretaris als Weekers moet vertrekken als gevolg van zijn eigen blunders. Rutte zou het niet overleven als hij de Tweede Kamer zou moeten vertellen hoe het komt dat er een dode wereldleider aan zijn voeten ligt.

Dus moet de beveiliging flink omhoog geschroefd worden. In de dagen van de top zal Den Haag bijna onbereikbaar zijn. Er komen allerlei veiligheidszones, 13.000 agenten, de nodige soldaten en een echte luchtverdediging. Het is dus niet aan te raden om in die tijd in de buurt van Den Haag met skydiving aan de slag te gaan of het net aangekochte sportvliegtuig te gaan proberen. De kans is groot dat je uit de lucht geschoten wordt. Nu al beginnen de indianenverhalen in de pers op te duiken. Je kunt beter niet met de auto naar de Randstad komen, want een aantal verkeerswegen zullen worden afgesloten, en dat zou wel eens tot files kunnen leiden. Beter is om de trein te nemen, maar wordt er bij gezegd, stilstaande treinen zullen meteen worden weggesleept. Dat is dan weer een voordeeltje want over het algemeen staan er bij de NS meer treinen stil dan dat er rijden. En zit je eenmaal in een stilstaande trein kan het uren duren voordat er hulp komt. Nu zal dat dus wat vlotter gaan. Het kan wel, als men maar wil.

Ook brengt de pers steeds meer hitserige berichten waarin wordt voorspeld dat er kans is op grote demonstraties van tot geweld bereide demonstranten. Hier en daar wordt al gefluisterd over het Zwarte Blok. Dit Blok zou in Duitsland klaar staan om naar Nederland te trekken met als doel het feestje van de wereldheersers te verknallen. Bij deze berichten staan dan foto’s van oefenende ME’ers met stokken, honden, stroomstootwapens en vuurwapens. Als we het dus over tot geweld bereide personen hebben slaat dat eigen meer op deze smerissen dan op de eventuele demonstranten. Maar de tactiek is duidelijk; men is van plan om er hard op los te slaan en daar moet de publieke opinie al vast klaar voor gestoomd worden. De illusie van een reĆ«le dreiging worden opgewekt, zodat er later niemand gaat zeuren over gewelddadig politieoptreden. Daar komt bij dat de beelden en berichten ook een poging zijn om eventuele demonstranten te intimideren. Men wil immers geen tegenstand en geen protest. Verbieden kan nog niet, want dan zou de illusie dat we in een rechtsstaat en een democratie leven voor eens en altijd om zeep geholpen worden. Dus kiest men er voor om mensen die het er niet mee eens zijn maar gewoon in elkaar te knuppelen. Als dat dan uit de hand loopt begin je een onderzoek waar niemand ooit de uitkomst van zal weten. Probleem opgelost dus.

Natuurlijk zal dit alles niet voor niets mogelijk zijn. Als het halve land op zijn kop wordt gezet omdat de ziekmakers van deze wereld hier zo nodig een onderonsje moeten hebben gaat dat natuurlijk centen kosten. Wat de totale rekening voor deze onzin zal zijn is nog niet duidelijk, maar dat het om miljoenen gaat valt niet te betwijfelen. Kan dat dan zomaar, in deze tijd van bezuinigingen, waarin verzorgingshuizen worden gesloten, de gezondheidszorg wordt uitgehold, Groningen wordt leeggezogen en het ene na het andere bedrijf failliet gaat? Zeker kan dat, voor de feestjes van de wereld elite is altijd geld. Want veel meer dan dat is zo’n top niet. Gewoon een paar dagen vreten en zuipen op kosten van anderen, en van het ene mediamoment naar het anderen hollen. Maar dat moet kunnen. En mocht hier geen geld voor zijn worden er gewoon een paar extra verzorgingshuizen gesloten of wordt en nog meer gesneden in de thuiszorg, de sociale zekerheid en het onderwijs. Maakt niet uit waar het vandaan komt als de wereldmisleiders maar weer tevreden en volgevreten naar huis kunnen vertrekken. Dan kan men weer terug kijken op een geslaagd evenement.

De zogenaamde “gasten” krijgen de lusten en wij blijven, zoals altijd, met de lasten zitten. We hebben het dan over de gewone mensen. Niet de Nederlandse elite natuurlijk, met het Oranjegespuis vooraan. Die zullen zonder mankeren met de snuit in de trog zitten. Als we de balans opmaken van deze waanzin zien we dat we over de hele linie zullen verliezen. Het zal dus geen wonder zijn als mensen hier tegen gaan protesteren. De eerste plannen zijn al in gang gezet. Eigenlijk moest het hele land opstaan en deze complete oplichtersbende terugjagen naar waar ze vandaan zijn gekomen. Liefst met meenemen van onze eigen oplichters die hier ook niet meer welkom zijn.

Hoe groot is de kans dat een paar van deze wereldmisleiders tijdens de top in “de stad achter de duinen” toch nog naar de eeuwige jachtvelden zullen vertrekken, ondanks alle beveiliging? Dat is moeilijk te zeggen. Hier zijn ze niet welkom en ook in de landen van herkomst zien ze deze figuren liever gaan dan komen. Alles is dus mogelijk. Een ding is zeker; niemand zal een traan om deze ongenode gasten laten en nog minder om het systeem dat ze vertegenwoordigen. De hele elite wereldwijde leeft op gestolen tijd, vandaar ook dat ze door hele legers bewaakt moeten worden. Maar ook dat zal uiteindelijk niet helpen. De wereld is van ons, en niet van deze oplichters die hun gerechte straf niet zullen ontgaan. Dus; nucleaire top, rot op!!