woensdag 5 juni 2019

DE BEVOLKINGSUITWISSELING BESTAAT


Steeds opnieuw zijn er beweringen dat de grote bevolkingsuitwisseling, die al sinds 2000/2001 op de agenda van de Verenigde Naties staat, nooit heeft plaatsgevonden. Ieder die een andere mening hier over heeft wordt beschuldigd van het verspreiden van samenzweringstheorieën. Er zou helemaal geen massamigratie plaatsvinden, en ook het karakter van het huidige Europa zou nog voor eeuwen veilig zijn. Deze beweringen kom je tegen bij de systeempartijen, en natuurlijk in de leugenpers. Waarschijnlijk denken ze dat iedereen doof en blind is. Natuurlijk kun je hier op reageren met statistieken en cijfers. Het is allemaal voor handen. Maar veel beter is het om gewoon af te gaan op de eigen ervaring. Kijk gewoon eens om je heen, niet alleen in de grote steden, maar ook in de provinciesteden van West Europa. Kijk naar het straatbeeld en wie je allemaal voorbij ziet komen. Daar kan geen statistiek tegen op.

Als ik van mijn huis naar het winkelplein loop, een wandeling van ongeveer 12 minuten, kom ik dagelijks tussen de 10 en de 12 zwarte Afrikanen tegen. Nog maar een paar jaar geleden waren dat er maximaal twee. Het straatbeeld is volledig veranderd, en dat moet zelfs het grootste slaapschaap intussen zijn opvallen. De mensen die je ziet zijn soms gewoon modern gekleed, anderen dragen verschillende klederdrachten. Ze variëren van jong tot oud, en kijken meestal niet echt gelukkig. Waar komen zij allemaal vandaan, en hoe zijn ze hier gekomen? Hebben ze papieren, zijn ze illegaal of hebben ze een vergunning. Niemand die het weet. Het enige wat zeker is, is dat het er steeds meer worden. Ook in de provinciesteden dus. Wat men ook in de media mag beweren over het afnemend aantal migranten, het straatbeeld spreekt duidelijk een andere taal. Eigenlijk kan helemaal niemand meer iets ontkennen, of het nou gaat om een  politicus of een journalist, want wat we waarnemen is de bevolkingsuitwisseling in actie. Er kan gewoon geen andere verklaring zijn.

Gelijktijdig kijken we naar een grote tragedie voor alle betrokkenen. Onze landen worden van bovenaf in sneltreinvaart veranderd, terwijl de landen in Afrika, waar deze mensen thuis horen, gewoon doodbloeden. Iedere 10 dagen worden er in Afrika een miljoen baby’s geboren, en miljoenen Afrikanen willen weg, het liefst naar Europa. Wat dit voor Europa zal betekenen tekent zich nu al af. Maar ook Afrika is het slachtoffer, want op deze wijze zal het reusachtige continent nooit uit de problemen komen. In de meeste landen zie je een corrupte bovenlaag, die door het westen, doormiddel van de ontwikkelingshulp, in het zadel word gehouden. Er worden oorlogen en conflicten uitgevochten waarvan niet zelden het Westen de aanstoker is. Er worden wapens aangevoerd, en vuilnis gedumpt. En gelijktijdig worden de bodemschatten gestolen of voor een prikje geëxporteerd. Niemand die het iets kan schelen. Er wordt goed aan verdiend, en de gewenste bevolkingsuitwisseling kan opgang gehouden worden. Voor de globalisten elite is dit dus een win-win situatie. Voor de mensen is het een ramp. Zo wel voor de Afrikanen, als ook de Europese volkeren.

intussen wordt er over dit alles constant gelogen. Eerst wilde men ons wijs maken dat het om allemaal vluchtelingen ging. Dat verhaal is intussen niet meer te handhaven. Nu weer wordt er gezegd dat er alleen vakmensen naar Europa worden gehaald, om hier vacatures te vullen. Iedereen met een beetje kennis die naar de binnenstromende migranten kijkt, kan duidelijk zien dat het hier niet om vakmensen gaat. Veel meer zijn het kandidaten voor ongeschoolde arbeid, en dan vaak ook nog zwart. Er wordt de laatste tijd veel gesproken over het slaventijdperk, en hoe schandalig het allemaal was. Maar gelijktijdig zien we een nieuw slaventijdperk ontstaan. Deze keer worden de mensen niet met bruut geweld uit Afrika weggehaald zoals toen, in plaats hiervan worden ze gelokt en verleid door figuren die net doen of ze het goed met hen voor hebben. Als de “vakmensen” hier dan aankomen, en de realiteit zien, beginnen de problemen pas goed. In plaats van integratie zien we dan parallelgemeenschappen, geweld en criminaliteit. Allemaal verklaarbaar onder de omstandigheden, maar niet acceptabel. De migranten zorgen voor verdringing op de arbeidsmarkt, te korten op de huizenmarkt, en steeds toenemende huren. Ook deze zaken zijn verklaarbaar, maar niet minder onacceptabel. Het moet duidelijk zijn dat we door de massamigratie op een grote chaos aansturen, en in sommige landen is deze chaos al lang een feit.

De migranten kun je hier de schuld niet van geven, want ook zij worden gebruikt. De schuldigen zijn de globalisten die in de EU en de VN aan de touwtjes trekken. Zij zijn het, die met hun oneindig leger van collaborateurs en volksverraders onze landen op een direct spoor naar de afgrond hebben gezet. Zij zijn het, die miljarden verdienen aan de zogenaamde asielindustrie. Zij maken de plannen, scheppen de omstandigheden, en betalen de leugenpers en de politiek om de Europese volkeren te bedriegen en om de tuin te leiden. Wij weten het, zij weten het, en eigenlijk kan iedereen het weten. Alleen even rondkijken is genoeg. Soms laat men hier en daar wel een steek vallen. Zo moest een van Rutte’s trouwe helpers opstappen, omdat hij het aantal moorden en verkrachtingen door asielzoekers en migranten onder het kopje “overigen” had weg geboekt in de misdaadstatistieken. Nu doet men dat eigenlijk altijd en overal, maar het moet natuurlijk wel met een beetje handigheid gebeuren. Dat was niet het geval, dus moest de bedrieger gaan. Geen nood voor de elite want er zijn kisten vol van dit soort figuren die het wel handiger aanpakken. Maar het geeft wel even een beetje inzicht in hoe we dagelijks worden belogen en bedrogen.

Hoe raken we weer op het goede pad? Als eerste moet de agenda van de globalisten elite van tafel. Zij zijn het die de bevolkingsuitwisseling met alle geweld willen, en hierbij breken ze dagelijks hun eigen wetten. Gelijktijdig moeten we vaststellen dat bondgenootschappen als de EU, de NAVO en de VN instrumenten zijn in de handen van de globalisten. Deze bondgenootschappen zijn niet te hervormen of te veranderen, dus moeten we daar zo snel mogelijk afstand van nemen. We streven immers naar een wereld waarin sterke onafhankelijke staten kunnen samen werken, maar elkaar niet de wet mogen voor schrijven. Een vrije wereld betekend in eerste instantie het afschaffen van die zaken die onze vrijheid in de weg staan. De EU, de NAVO en de VN zijn alleen maar barrières die het streven naar een vrije wereld blokkeren.

Natuurlijk lost dit alles het migrantenvraagstuk niet automatisch op. Daarvoor zijn nieuwe maatregelen nodig en moeten deels bestaande maatregelen weer in gebruik genomen worden. Zo moeten de grenzen weer grondig gecontroleerd worden om de individuele landen te beschermen, en zaken als mensensmokkel onmogelijk te maken. Verder moeten we weten wie in de laatste jaren allemaal in Europa zijn aangekomen, en waarom. Je zou het dus een soort inventaris opmaken kunnen noemen. Daarna hebben we een remigratieprogramma nodig. Iedereen die Europa is binnengekomen zonder dwingende noodzaak, of via fraude en bedrog, moet naar de herkomstlanden worden teruggestuurd. Dat geldt ook voor iedere migrant die crimineel gedrag vertoond, of is verbonden aan een van de misdaad clans. Natuurlijk gelden deze maatregelen niet voor mensen die hier al vele jaren wonen en werken, en ook niet voor mensen die echt zijn gevlucht voor oorlog, geweld of politieke vervolging. Zij blijven vanzelfsprekend welkom.

Naast een remigratieprogramma moet ook de islamisering worden gestopt. Geen uitzonderingspositie meer, geen wegkijken of ogen sluiten voor de vele ongewenste kanten van deze ideologie. Dit is geen aanslag op de vrijheid van religie, want de religieuze kant van de islam is camouflage om de politieke agenda te dekken. Dat is een bedreiging voor de samenleving en moet dus onderbonden worden. Ook in de toekomst zullen we er op moeten letten, dat mensen die in Europa aankomen niet uit steeds dezelfde hoek afkomstig zijn. Dit soort dominantie schept de problemen waar we nu iedere dag getuigen van zijn. Mensen die zich in Europa willen vestigen moeten passen bij de Europese manier van leven, en de Europese identiteit.

Dit alles betekend niet dat we mensen zomaar terug moeten sturen naar de landen van herkomst zonder hulp. Als we het geld dat nu wordt verkwist aan de asielindustrie inzetten om hulp ter plekke te bieden, kunnen we landen in Afrika en elders echt helpen opbouwen, zonder het eigenwinst motief dat nu de zogenaamde ontwikkelingshulp domineert. Hulp ter plekke bieden betekend gelijktijdig dat een continent als Afrika niet doodbloed, maar weer een werkelijk thuisland wordt voor de mensen die er zijn geboren. Dan is vluchten of wegtrekken ook helemaal niet meer nodig. Er zijn dus oplossingen, en eigenlijk liggen die ook voor de hand.

Het enige wat in de weg staat is de globalistenkliek, die met zijn geld en macht hard bezig is om de ons vertrouwde wereld te vernietigen.  We zullen deze kliek dus moeten afzetten voordat ze hun misdadige plannen nog verder kunnen uitvoeren. Om dat te bereiken moeten we allemaal actief worden, in de informatieoorlog of op straat. Laat niemand zeggen dat het allemaal al veel te laat is, of dat de trein is vertrokken. Dat zijn de woorden van collaborateurs die door de globalisten worden gebruikt om valse informatie te verspreiden. Het is nooit te laat om onrecht recht te zetten, en onze identiteit en tradities te beschermen. We hebben het al eerder gezegd, maar herhaling blijft nodig: alles ligt in onze eigen hand, we hoeven het alleen maar te willen. Dan komt de rest vanzelf.