woensdag 19 juni 2019

ALLES IS POLITIEK; EEN STUKJE FILOSOFIE - DEEL 2 VAN 2


Vorige week zagen we hoe Duitsland over de laatste jaren onherkenbaar is veranderd. We zagen ook dat vooral de Duitsers in het westen deze veranderingen bijna slapend hebben geaccepteerd, ondanks een toenemend aantal slachtoffers en zichtbaar verval. Maar het beeld is niet overal hetzelfde, dus laten we nu maar eens kijken hoe dit precies zit, en waarom.

Het is zonder twijfel zo dat het westen van Duitsland heeft weg gekeken terwijl Merkel het land naar de rand van afgrond loodste. Hoe anders is het is het oosten, of beter gezegd midden Duitsland. Daar hebben de meeste mensen de ogen open, en proberen in ieder geval terug te vechten. Zij weten nog uit de jaren 80 hoe je een regime ten val kunt brengen. Niet makkelijk, maar hoogst noodzakelijk. Zij kennen de leugenpers als geen ander en geloven er geen woord van. Ze gaan hier en daar de straat op, hoewel dit nog veel te weinig gebeurd, en stemmen op partijen die zich keren tegen de massamigratie en de islamisering. Merkel is daar net zo populair als Thatcher vroeger in Noord Engeland. Als ze op bezoek komt kan dat alleen per helikopter. Men zegt niet voor niets dat in het oosten de zon op gaat. Als er een Duitse opleving op gang komt, en het Merkel tijdperk voorbij is, zullen de wortels in het oosten liggen. In Dresden, en Chemnitz, in Bautzen en Plauen. Vandaar uit zal de herovering op gang moeten komen. Zoals in de jaren 80 zal het niet meer worden, daarvoor is er teveel gebeurd, maar zo als het nu is mag en kan het niet blijven. Daar zal op een zeker moment niemand meer omheen kunnen. Je kunt immers niet steeds opnieuw voor je eigen doodvonnis blijven kiezen.

De mensen in de voormalige DDR hebben een andere geschiedenis en laten zich daarom niet als stemvee gebruiken door de systeempartijen. Ze hebben sinds 1989 kunnen zien waar de elite toe in staat is, en wat daarvan de consequenties zijn. Niemand is vergeten hoe het oosten werd leeggestolen door de parasieten uit het westen. Toch blijft het bijzonder dat de gewone mensen in het westen, die met het leegstelen natuurlijk niets te maken hadden, zo makkelijk hun oude leven hebben opgegeven. Zij waren het die in 2015 op de stations stonden te klappen toen de treinen met zogenaamde vluchtelingen binnenrolden. Zij waren het die als vrijwilliger hulp boden en zelfs financiële risico’s namen. Van dat alles hebben de meeste nu spijt, en verschillende hebben hun goedgelovigheid met de dood moeten bekopen. Maar Merkel en Co ter verantwoording roepen doen ze ook niet echt. Ze stemmen minder op de CDU en de SPD, en lijken naar alternatieven te zoeken. Maar het ironische is dat ze dan uitkomen bij Die Grunen, zoals we eerder al zagen. Ze kiezen precies het soort medicijn dat de ziekte alleen maar erger zal maken. Want als we goed kijken naar de jaren van het Merkel regime, en een kleine analyse maken, kunnen we zien dat haar regeringen vooral in de laatste jaren een beleid hebben uitgevoerd dat zo uit de boeken van Die Grunen komt. Het staat ook in scherp contrast met het beleid wat de CDU ooit als haar politieke basis presenteerde. Blijkbaar zien de kiezers in het westen ook dit weer niet. Ze laten zich in pakken door de leugenpers en de Greta demo’s. Hoe blind kun je zijn, na zoveel ellende in de laatste jaren.

Intussen zie je ook het begin van de volgende stap in de neergang van wat ooit Duitsland was. Over de jaren zijn migranten met politieke ambities meestal ondergedoken in de systeempartijen. Dit begon bij de SPD, verspreidde zich naar Die Linke en Die Grunen, en is zelfs binnen de CDU te bespeuren. Dat onderduiken had als doel deze partijen van binnenuit te beïnvloeden, zodat de migratie toestroom door kon gaan, en de migrantengemeenschappen vertegenwoordigers hadden binnen de politiek. Maar iedereen die dit fenomeen kent weet dat het daar niet bij blijft. Als de gemeenschappen sterker worden gaan ze hun eigen partijen opzetten, meestal met steun uit het buitenland. We zien dit nu ook in Duitsland gebeuren, waar in Duisburg een migrantenpartij in een bepaald district, enorm scoorde bij de recente lokale verkiezingen. Dit is natuurlijk nog maar een klein begin, en veel mensen zullen het negeren. Maar dat is levensgevaarlijk, want eerder zagen we al dat bijvoorbeeld in Frankfurt de Duitsers nu in de minderheid zijn. Als zo’n partij daar gaat optreden kan men zo maar een hele stad overnemen, met alle gevaarlijke gevolgen van dien. Daarom ook moeten we steeds blijven waarschuwen, want de gevaren zijn zeker niet denkbeeldig. Blijven slapen is dus geen optie, zeker niet in het westen van Duitsland.

Maar het ontstaan van migrantenpartijen zien we ook in andere landen. In Oostenrijk is intussen een islamitische partij opgezet, en in België zien we een partij die als hoofdprogramma punt heeft het invoeren van de sharia. En wat te denken van DENK en Nida in Nederland. Ook dit zijn duikboten die steeds opnieuw opduiken, en een begin maken van het veroveren van macht. DENK is praktisch de Nederlandse afdeling van Erdogan’s AKP, en voert de agenda van deze Turkse partij uit. Natuurlijk zullen veel mensen zeggen dat het allemaal klein is en niet veel betekend. Maar als de collaborateurs en volksverraders binnen ons eigen bestel steeds meer potentiële stemmers voor deze groeperingen invoeren, wordt het al heel snel een ander verhaal.

Ook in Engeland zien we dezelfde situatie ontstaan. Georganiseerde groepen migranten die vaak met geweld hun eisen proberen door te drukken. Ook daar zijn migrantenpartijen ontstaan, en steeds meer steden krijgen islamitische burgemeesters. Het grootste voorbeeld is natuurlijk Londen, waar de islamitische burgemeester Khan onder de vlag van Labour zijn intreden heeft gedaan. Het gevolg zien we ook; messenmoorden en andere steekpartijen hebben in de laatste jaren alle records gebroken. Gelijktijdig zien we dat nog maar 44% van de bevolking van Londen van Engelse afkomst is. Recent schreef de komische acteur John Cleese op Twitter dat Londen eigenlijk geen Engelse stad meer is. Hij werd meteen uitgemaakt voor racist door de betaalde leugenaars van de elite. Maar de cijfers geven hem gelijk. Want niet alleen Duitsland is onherkenbaar veranderd, hetzelfde kunnen we zeggen van Engeland, en trouwens ook Frankrijk. Wie Engeland nog kent uit de jaren 80 van de vorige eeuw zal zich doodschrikken bij de huidige aanblik. Natuurlijk niet overal, en natuurlijk niet overal even opvallend. Maar ook daar breid het verval zich uit, en in sommige plaatsten is eigenlijk niet meer te leven. Als dit alles zo door gaat zonder ingrijpen, hebben steeds minder plaatsen nog een toekomst. Het duidelijkste voorbeeld zien we in een kleine plaats in Yorkshire. In Savile Town leven op dit moment waarschijnlijk geen geboren Engelsen meer. Het stadje kent 4300 inwoners, en de overweldigende meerderheid van de bevolking bestaat uit Pakistanen. Een paar jaar geleden waren er nog een paar Engelsen over in Savile Town, maar die zijn naar elders vertrokken omdat er niet meer valt te leven. De stad is immers aan de islamisering ten prooi gevallen, en dat is aan alles te merken. Wat er in Savile Town is gebeurd, is een afschuwwekkend voorbeeld van wat eigenlijk overal in West Europa de toekomst kan zijn, als we niet actief worden.

Veel mensen zien dit alles ook wel, maar voelen zich machteloos om er iets tegen te ondernemen. Ze hebben de politieke elite en de media tegen, en iedereen die de waarheid spreekt, zoals bijvoorbeeld John Cleese, word van alle kanten aangevallen en geïntimideerd. Dus blijft men stil, en hoopt er het beste van. Zo wordt het scenario voor de echte ramp geschreven. Waarom dit gebeurd weten we, want we kennen intussen de agenda van de globalisten elite, en waarom ze dit alles doen. Waar het nu om gaat is dat meer mensen de moed vinden om eindelijk te zeggen wat ze denken. Om duidelijk het contrast te zien van hoe het was, wat het nu is, en wat het gaat worden als we niet ingrijpen. Een begin is om niet meer te luisteren naar de doemdenkers, die zeggen dat het allemaal al veel te laat is. Dat de strijd al verloren is en het resultaat onomkeerbaar. Zij zeggen deze dingen in opdracht van het systeem om mensen af te houden van werkelijk verzet. Door provocaties en zwarte scenario’s zonder alternatief, proberen ze de verzetswil van het volk te breken. Wij zullen er voor zorgen dat ze hiermee geen succes zullen hebben.

Het verleden laat ook zien dat Europa eerder met de ondergang werd bedreigd, maar steeds opnieuw sterker terug kwam. We zullen twee voorbeelden noemen. In 1683 stonden de islamisten voor Wenen, klaar om Europa te veroveren. De zaak leek hopeloos, maar op de Kahlenberg werd de invasie gestopt en de islamisten werden terug geslagen. Europa was gered. De slag wordt in Oostenrijk nog ieder jaar herdacht. In de rest van Europa is dit alles nauwelijks bekend of wordt verzwegen, maar we hebben er wel onze manier van leven aan te danken. In 1945 lag Europa voor grote delen in puin. Veel steden in Oost en West waren nauwelijks nog herkenbaar. Maar onze voorouders hebben alles weer opgebouwd. Onze ouders en grootouders, met de eigen handen. Daar hadden ze geen “vakmensen”, migranten of gastarbeiders voor nodig. Sommige steden hebben hun oude glorie weer teruggekregen, bij anderen is dat wat minder gelukt. Maar er kwam wel weer een leefbaar continent uit te voorschijn. Als onze voorouders dat konden, als zij het doorzettingsvermogen en de kracht hiervoor hadden, moeten ook wij nu de kracht hebben om de huidige uitdaging aan te gaan, zodat wij de strijd tegen de massamigratie en de islamisering in ons voordeel kunnen beslissen. Het gaat immers om de toekomst van het Europa dat wij altijd hebben gekend. Als we die kracht niet hebben, als we gewoon blijven slapen terwijl de elite haar vernietigingspolitiek doorzet, verdienen we het ook niet om te overleven. Zo simpel is het. Maar laat niemand zeggen dat er geen alternatief is voor de huidige chaos. Het alternatief zijn we zelf. Twijfel dus niet, wordt actief, en zet het de volksverraders en huichelaars betaald. Kortom; haal je stad, je land en je continent terug! Dan hebben ook de komende generaties nog een toekomst.