woensdag 15 mei 2019

STEM OP 23 MEI TEGEN DE EUROPESE UNIE, MAAR VOOR EUROPA


In de laatste jaren was onze boodschap in de aanloop naar verkiezingen steeds hetzelfde; stem niet of stem blanco. Dat had twee redenen; ten eerste was er meestal weinig te kiezen omdat de partijen die meededen in praktisch alles op elkaar leken. Geen enkele partij gaf het vertrouwen dat men het volk waarlijk zou vertegenwoordigen. Ten tweede gingen we er vanuit dat stemmen het systeem alleen maar in stand hield, omdat het de illusie gaf dat verkiezingen echt iets kunnen veranderen. In plaats van de wil van het volk uit te drukken, was het meer een kwestie van het legitimeren van het systeem en haar volksvijandige instituties en instellingen. Zoals iemand ooit zei: als verkiezingen echt iets konden veranderen waren ze al lang verboden geweest. In de meeste gevallen blijft dat een juiste analyse.

Toch hebben de komende EU verkiezingen op 23 mei ons er toe gebracht om ons advies enigszins aan te passen. Ook daar voor zijn twee redenen. Ten eerste zien we dat bijna dagelijks de stemming in Europa tegen de EU en haar verraderlijk instituties groeit. Van die stemming moeten we gebruik maken. Ten tweede is het gevaar van het ontstaan van een nietsontziende Verenigde Staten van Europa nog nooit zo groot geweest. Tegen deze dreiging moet een muur van verzet opgeworpen worden, om te voorkomen dat de lidstaten van de EU zo meteen niets meer te zeggen hebben. Daarom roepen we deze keer iedereen op om wel degelijk te gaan stemmen. Voordat we naar dit stemadvies kijken, is het noodzakelijk om de huidige toestand onder de loep te nemen.

Er zijn steeds meer signalen die er opwijzen dat een onheilige alliantie van liberalen, sociaal democraten, groenen en christen democraten van plan is om de huidige Europese staten te vernietigen. Nu al is het zo dat steeds meer macht naar de EU in Brussel is overgeheveld. We hebben nu al te maken met EU wetten die totaal tegen onze belangen in gaan. Maar men is duidelijk van plan om nog veel verder te gaan. Er wordt bijvoorbeeld steeds vaker gesproken over een Europees leger. De macht van de EU zou nog veel groter moeten worden, en de lidstaten, en dus wij allemaal, zouden zich moeten onderwerpen aan de dictaten van de EU elite, met als afschrikwekkende voorbeelden Merkel en Macron. De elite wil geen kritiek en geen inspraak meer. De alcoholist Juncker heeft het duidelijk gezegd; het interesseert hem niet hoe de kiezers stemmen, hij zal niet toestaan dat EU tegenstanders posities gaan krijgen. Wie ooit heeft geloofd dat dit soort figuren democraten zijn, kan hier een lesje uit leren. Het enige wat de EU kliek van ons wil is geld en gehoorzaamheid.

Kijk hoe ze hebben gelogen over de schadelijke effecten van de Euro, hoe ze de pensioenfondsen hebben geplunderd om hun banken te redden, en hoe ze Europa hebben volgestopt met migranten en valse vluchtelingen die steeds meer Europese steden tot oorlogszones om toveren. Denk terug aan de tijd in 2015 toen de EU elite bij hoog en laag beweerde dat er geen moslim terroristen met de migranten mee Europa introkken. Dit terwijl ze zelf alle controles aan de grenzen hadden uitgeschakeld. En denk dan aan de vele slachtoffers die deze niet bestaande terroristen intussen hebben gemaakt. Ondanks dit alles staan de grenzen nog steeds open, en gaat de infiltratie verder. Denkt er nog iemand dat de EU onze belangen vertegenwoordigd of instaat voor onze veiligheid? Als er dan een volk besluit uit te stappen, zoals de Britten, wordt dit bijna onmogelijk gemaakt door politiek gekonkel. Dat is de straf als je een eigen mening hebt.

Kijk ook naar de censuur op het internet dat zijn oorsprong in Brussel vindt. Soms gaat het over privacy, dan weer over auteursrechten, maar waar het werkelijk om gaat is het monddood maken van iedereen die zich tegen de EU dictaten uitspreekt. Een ander voorbeeld is het migratie pact, dat de EU elite zelfs wil opleggen aan landen die hebben geweigerd om te tekenen. De huidige EU vertoonde altijd al dictatoriale trekken, maar nu is men hard op weg om een volledige dictatuur te worden. Een dictatuur die ons allemaal wil onderwerpen. Of het nu gaat om de CO2 leugens en het klimaat, of de genderwaanzin, het zijn allemaal onderdelen van de EU agenda om de Europese staten te destabiliseren en uiteindelijk te vernietigen. Als dit is gelukt komt de weg vrij voor het einddoel, een oorlog met Rusland om het laatste onafhankelijk bolwerk tegen de westerse waanzin onschadelijk te maken.

Met de huidige, nog enigszins, onafhankelijke staten zal dat nooit lukken. Dus moeten deze staten verdwijnen om een Europa te creëren met een passieve mengbevolking, waar geen kritiek of tegenstand meer van uit gaat. Dat alles zit achter de bevolkingsuitwisseling, de Euro en het geneuzel over een Europees leger. Dit is de agenda waar de EU elite naar streeft. En natuurlijk speelt de Amerikaanse “deep state” op de achtergrond een behoorlijk partijtje mee. We weten wie de collaborateurs en de volksverraders zijn. We hebben het vaak genoeg geschreven.

De tijd is nu gekomen om deze agenda een halt toe te roepen. Dat zal niet eenvoudig zijn want de macht waar we tegenover staan is groot. Maar we kunnen wel een aantal stenen op het pad van de elite werpen, waar men wel degelijk over kan struikelen. De stem van de individuele staten is nog niet volledig tot zwijgen gebracht, zodat verzet nog steeds mogelijk is. Maar we moeten er wel van uit gaan dat de tijd krap is, en dat de kans groot is dat verkiezingen, die dingen moeilijk maken voor de elite, op termijn zullen worden afgeschaft. Het is dus een kwestie van nu of nooit. Duidelijk is al wel dat steeds meer mensen in heel veel landen de EU afwijzen. Ieder referendum dat is gehouden is door de elite verloren. Daarom ook zijn deze stemmingen zo schaars, en worden resultaten van de stemmingen die wel zijn gehouden nooit uitgevoerd. Er is dus potentieel om in heel  Europa de kiezers te mobiliseren tegen de EU en haar dictatuur in wording. Van die kans moeten we gebruikmaken zo lang het nog kan.

Vandaar ook ons advies om op 23 mei wel degelijk te gaan stemmen. We spreken ons niet voor een partij of partijen in het bijzonder uit, maar willen een richting aangeven. Om te voorkomen dat de EU de boven genoemde agenda kan uitvoeren, is het van het grootste belang dat er bij de EU verkiezingen zoveel mogelijk kandidaten gekozen worden die zich inzetten voor de belangen van de lidstaten, en een barrière opwerpen tegen de machtshonger van het EU apparaat. Nu al zijn er verschillende initiatieven om na de verkiezingen in het Europees Parlement fracties te vormen die zullen kiezen voor Europa en niet voor de EU. Zo is de Italiaanse minister Salvini bezig om zo’n bondgenootschap op te richten, en hij heeft al een aantal partijen voor zijn initiatief gewonnen. Het doel is om de anti-EU oppositie te verengingen, en een einde te maken aan de verdeeldheid, waar alleen de EU elite van profiteert. Er zijn ook andere initiatieven die een grondige hervorming van de EU nastreven.

Wij roepen alle kiezers op om op partijen te stemmen die zich tegen de EU dictaten keren, en bereid zijn actieve oppositie te voeren in het Europees Parlement. Hierbij gaat het er vooral om op daden en minder op woorden te letten. Een goede leidraad is hoe partijen zijn omgegaan met het migratie pact. Sommige partijen willen hervormingen van binnenuit, andere streven een uittreden uit de EU na, voor Nederland dus de Nexit. Er zijn dus verschillende manieren en initiatieven. Dat is geen probleem, zo lang het voorkomen van het ontstaan van een Verenigde Staten van Europa als eerste prioriteit wordt gezien. Het is geen kwestie van het afwijzen van Europa, maar veel meer het afwijzen van de Europese Unie. Dit zijn belangrijke punten als het gaat om maken van een keuze op 23 mei.

In plaats van de huidige EU dictatuur, kiezen wij voor een Europa van sterke onafhankelijke landen, die weliswaar samenwerken waar dit mogelijk is, maar gelijktijdig volledige vrijheid van handelen hebben. Geen open grenzen, geen eenheidsmunt en geen dwingelandij uit Brussel. Een Europa van de volkeren, en niet van de elite en de bankiers. Op 23 mei gaat het om veel meer dan alleen maar de uitkomst van een stemming. Het gaat om identiteit, traditie, geschiedenis en het zelfbeschikkingsrecht op de eigen leefomgeving. Kortom; een Europa dat ook de komende generaties een toekomst in vrede en vrijheid biedt. LATEN WE ONZE LANDEN TERUG PAKKEN! STEM OP 23 MEI VOOR EUROPA EN TEGEN DE EUROPESE UNIE.