woensdag 22 mei 2019

HET VOLK, DAT ZIJN WIJ


In de komende dagen wordt in de hele Europese Unie gestemd voor het Europees Parlement. We kunnen alleen maar hopen dat de kiezers de tijdgeest hebben begrepen, en dat veel anti-EU kandidaten in de komende tijd de banken van de het Europees Parlement zullen bevolken. Dat zal een behoorlijk streep halen door de vijandige agenda van de elite. Dat is natuurlijk prima, maar als we een echte omslag willen, een nieuwe tijd, is deelname aan verkiezingen alleen niet voldoende. Dan zal er nog veel meer moeten gebeuren, en zullen we allemaal samen actief moeten worden. Parlementen en andere instellingen zijn niet in het leven geroepen om ons te vertegenwoordigen, maar om de elite te beschermen en het idee instant te houden dat we in een democratie leven. Jammer genoeg is dat niet het geval, we leven onder een systeem dat met de dag meer autoritair en arrogant wordt.

En wordt er toch eens ergens een regering gekozen die de globalisten elite niet welgevallig is, dan tolereert men dit een poosje en zint gelijktijdig op wraak. Een voorbeeld van dit alles zien we in Oostenrijk. De Oostenrijkse zwart-blauwe regering is gevallen omdat de leider van de populistische FPO door een geheime dienst in een val is gelokt, die op video is vastgelegd. Niet gisteren, en ook niet vorige week, maar al twee jaar geleden. Pas nu duikt de video op. Precies op het moment dat Merkel en haar medecriminelen de Oostenrijkse grens weer open willen hebben, om de volgende golf migranten uit Afrika Europa binnen te loodsen. Met de FPO in de regering zou dat niet lukken, dat wist men maar al te goed in Berlijn. Dus heeft men gebruik gemaakt van een stuk theater, waarbij een valse Russische oligarchen dochter werd opgevoerd, waarmee FPO leider Strache kon “onderhandelen’ over eventuele steun tijdens de verkiezingscampagne van een paar jaar geleden. Natuurlijk is Strache zelf in de val gelopen, en had hij beter moeten weten. Maar het geeft meteen aan hoe verraderlijk en perfide het spel is dat de elite speelt om zijn zin door te drukken. Geen “regime change” met wapens, zoals de Amerikanen dat graag zien, maar gewoon de oude Koude Oorlogstijl: vrouwen, drank en geld. Het mag 2019 zijn, maar er is niet veel veranderd.

Oostenrijk krijgt nu nieuwe verkiezingen in september, en Merkel kan haar volgende lading migranten bestellen. Gelijktijdig moet dit een waarschuwing zijn voor alle partijen die zich tegen het heersende systeem stellen. Niemand weet immers wanneer de volgende val zal dichtklappen. De sleutel tot de hele zaak in Oostenrijk ligt besloten in het migratie pact. Oostenrijk was in West Europa het eerste land dat weigerde om te tekenen. Dat bracht een sneeuwbal aan het rollen, en Merkel heeft Wenen hier voor nooit vergeven. Wat deze zaak ook aantoont is hoe corrupt en crimineel de hele Westerse elite is. En precies daar ligt onze kans.

We hebben het al eerder geschreven, maar het kan niet genoeg herhaald worden; het enige waar de elite bang voor is, is een geïnformeerd publiek. Men wil de vuile was niet buiten hebben. Hoeveel vuile was er is, kan intussen niemand meer zijn ontgaan. Het is dus aan ons om zo veel mogelijk zaken boven tafel te halen. Om lastige vragen te stellen, onze theorieën te verspreiden en iedereen die het horen wil te informeren. Wij zijn hier al enige tijd mee bezig, maar het is natuurlijk nooit voldoende. We werken nu aan een nieuw concept om de artikelen en de onthullingen nog beter te kunnen presenteren. Na de zomer, en misschien al iets eerder, moet dat allemaal klaar zijn. Maar wij zijn maar een kleine site met een beperkt bereik. Er is veel meer te vinden dan wij kunnen verwerken. Daarom zou het goed zijn als er nog veel meer mensen gingen deelnemen aan deze informatieoorlog. Want dat is het, een oorlog met woorden gevoerd in de digitale wereld.

Het is niet moeilijk om aan deze oorlog deel te nemen. Met een computer, een internetaansluiting en veel wantrouwen en speurzin is het volgende kanaal geboren. We leven in een wereld waarin oneindig veel informatie voor handen is. Veel meer dan we allemaal samen kunnen bevatten. Waar het om gaat is om de krenten uit de pap te vissen, die de elite er zorgvuldig in heeft verborgen, en deze krenten aan de wereld te presenteren. We moeten niet meer tolereren dat de globalisten hun spel in de schaduw kunnen spelen. De campagne tegen het migratie pact was hier een prachtig voorbeeld van. Men wilde dit stuk misdadige wetgeving zonder publiciteit doorvoeren. Door de inzet van een aantal mensen is dit niet gelukt. Dat is de manier waarop we in de toekomst veel vaker moeten optreden. We hebben ieder recht, want wij zijn het volk, en als we het echt willen kunnen wij ook de dienst uit maken. Dat kan via de informatieoorlog en via de straat. Beiden zijn cruciale instrumenten om de heersers de lucht af te knijpen.

Natuurlijk zullen ze dit niet zo maar accepteren, en we zien nu al de toename van repressie en censuur. Sites worden gesloten, Facebook en Twitter accounts gewist. Computers en telefoons worden in beslag genomen. Maar voor iedere weg die ze afsluiten zullen we een nieuwe openmaken. Voor iedere site die op slot gaat, zullen we tien nieuwe sites in de lucht brengen. Ze zullen niet in staat zijn om de hele vloed aan informatie te stoppen. Maar, dan moeten wel veel mensen mee doen. Niet als organisatie of partij, de ervaring heeft bewezen dat zulke groeperingen makkelijk te infiltreren en te vernietigen zijn. Veel moeilijker wordt het als individuele mensen gebruikmaken van de mogelijkheden die ze hebben. Het is dan een kwestie van een constante stroom druppels, die de steen uitholt. Precies hiervoor is het systeem bang. Gebruik dus de informatie die wij en andere bronnen aanleveren. Stuur het overal heen en praat er over met vrienden en kennissen.

Een andere mogelijkheid is artikelen en andere informatie uitprinten, en op strategische plaatsen achterlaten. Ook dat is een manier om de internet censuur te ontlopen. De komende tijd zal veel afhangen van onze vernuftigheid en slimheid. Maar dat deze tactieken werken is in het verleden vaak bewezen. Iedere mogelijkheid om de ware agenda van de elite te publiceren moeten we aangrijpen. Dat zal, als we het goed doen, voor de nodige onrust zorgen. Nu al bestaat er een groot wantrouwen tegen politici en de overheid. Steeds minder mensen geloven de leugenpers en de systeeminstellingen. De uitdaging is om dit wantrouwen om te zetten in daden. Om een einde te maken aan de passiviteit. Als we echt iets willen veranderen in dit land, en in Europa als geheel, zullen we ons zelf moeten veranderen. Politieke strijd komt niet uit de lucht vallen, maar begint altijd bij jezelf. Als jij het niet meer pikt, is de eerste stap gezet en de eerste barrière genomen. Als je iemand naast je mee krijgt, kan dat het begin van de vloedgolf zijn. Ga deelnemen aan de informatie oorlog, of ga de straat op. En vergeet nooit; het volk, dat zijn wij. Als wij allemaal samen op staan heeft de elite geen enkele kans meer. Geen enkele!