donderdag 8 november 2018

EUROPA ONTWAAKT! ONTWIKKELINGEN ROND HET GLOBAL PACT FOR MIGRATION


Er is nog een week of 5 te gaan voordat de westerse elite in Marokko het Global Pact for Migration gaat ondertekenen. Een pact dat op termijn het einde van Europa zal betekenen. Tenminste in de vorm die we nu allemaal kennen. Maar gelukkig neemt de oppositie tegen deze valstrik toe, na lange maanden van zwijgen. Vooral in de laatste weken zijn er veel ontwikkelingen rond het pact geweest. Tijd dus om te kijken hoe het er nu voor staat, en wat we in de komende weken nog kunnen doen, om dit schadelijke document voorgoed in de prullenmand te krijgen.

We konden vorige week een echte doorbraak in de campagne tegen het pact registeren, toen Oostenrijk besloot niet langer mee te doen. Dat was een erg belangrijke beslissing omdat Oostenrijk centraal ligt, en een grote rol speelde in de zogenaamde vluchtelingencrisis van 2015. De Oostenrijkse regering maakte duidelijk dat men het pact niet zal ondertekenen omdat Oostenrijk haar soevereiniteit over migratie niet zal opgeven. Ook is Oostenrijk er niet gerust op dat de bewering van de VN, dat het pact niet bindend is, ook daadwerkelijk klopt. Er zijn immers andere maatregelen geweest die eerst niet bindend waren, en later toch weer wel. Oostenrijk neemt dus geen enkel risico, en dat is terecht.

De Weense beslissing maakte heel veel los in andere landen. Polen, Denemarken en Zwitserland hadden eerder al aangegeven veel twijfels over het pact te hebben. Daar zijn intussen Slovenië, Kroatië, Tsjechië, Israel, Japan en Italië bijgekomen. Zelfs Liechtenstein heeft nu aangegeven aan het pact te twijfelen. Zo als we weten hebben eerder al de VS, Hongarije en Australië gezegd dat ze niet mee doen. We kunnen dus gerust stellen dat er schot in begint te komen. Het is natuurlijk nog lang niet zeker dat de landen die nu twijfelen ook daadwerkelijk Nee tegen het pact zullen zeggen. Maar de meeste signalen die binnen komen wijzen wel in die richting. Polen had al van af het begin grote twijfels en het is bijna zeker dat men niet zal tekenen.

Terwijl het er eerder op leek dat Zwitserland wel binnen het pact zou blijven, wordt daar nu ernstig aan getwijfeld. Er zijn berichten dat er in Zwitserland een referendum zal komen. Dat zou natuurlijk prima zijn, en eigenlijk hoort ieder land een dergelijk volksstemming te houden, als het om zwaarwegende beslissingen gaat. De andere twijfelende landen zullen waarschijnlijk deze week een beslissing nemen. Een interessante situatie is intussen in Duitsland ontstaan. Lange tijd werd aangenomen dat de regering Merkel het pact gewoon zou ondertekenen. Immers als het om migratie en vluchtelingen gaat staat Merkel altijd vooraan. Maar het tij is een beetje aan het keren. Merkel heeft besloten het voorzitterschap van de CDU op te geven, en twee van de kandidaten voor de post hebben gezegd dat er een discussie over het pact moet komen. Dat is een enorme zwenking want maanden lang hebben de regeringspartijen, CDU en SPD, het pact doodgezwegen, in de hoop dat men in alle rust zou kunnen tekenen. Van die hoop is nu niets meer over.

Het pact komt nu ook meer en meer in de Duitse media aan de orde, en dat komt vooral door de campagne tegen de plannen die in veel Duitse steden wordt gevoerd. Er zijn petities, demonstraties en spectaculaire acties zoals de spandoekactie in Bautzen afgelopen zaterdag. De beslissing in Oostenrijk is mede door gelijksoortig acties tot stand gekomen. Op deze manier heeft de elite niet de kans om het pact geruisloos door te drukken. Als we op de kaart kijken zien we dat nu heel midden Europa aan het pact twijfelt, of er al uitgestapt is. Dat is heel goed nieuws, en het kan nog beter worden, als de campagne tegen het pact nog wat gaat toenemen in de komende weken.

En hoe zit het met Nederland? Eigenlijk lijkt er in Nederland maar weinig twijfel over het pact te bestaan. Dit komt vooral omdat er nog veel te weinig mensen zijn die hier iets over weten. In de Tweede Kamer hebben het Forum voor Democratie, de PVV en de SGP geprobeerd om een debat van de grond te krijgen. Dat is niet gelukt omdat de systeempartijen er niet aan willen. Het pact zal wel ter sprake komen als er over asielzaken wordt gesproken. En er komt binnenkort ook nog een brief van de staatssecretaris. Men wil eigenlijk dat er verder over het pact wordt gezwegen, en dat alles rustig blijft. Je merkt dat ook aan de uitspraken van verschillende partijen. Terwijl de PVV en het Forum met goed geïnformeerde vragen komen, zegt de Christen Unie dat het een storm in een glas water is. De CU is tevreden met het pact, en lijkt geen enkel gevaar te zien. Een vreemde opstelling als we naar de vervolging van Christenen kijken in islamitische landen. De SP heeft wel twijfels, maar vindt niet tekenen een brug te ver. Dat was te verwachten van een partij die altijd lawaai maakt en vervolgens niets doet. Het resultaat van die houding is in de verkiezingsuitslagen terug te vinden.

Intussen heeft er wel een stevig stuk in de Elsevier gestaan, en af en toe komt er iets over het pact bij de NOS langs, maar er is zeker nog geen maatschappelijk debat. Dat debat zal pas ontstaan als er een protestbeweging opkomt. Het lijkt er op dat er ook in België, Luxemburg en Frankrijk niet wordt getwijfeld. De lessen uit andere landen leren ons, dat alleen meer publiciteit en actie in deze situatie verandering kan brengen. De bevolking moet veel meer informatie krijgen over het pact, zodat een echt beeld van de consequenties ontstaat. Daar zullen we dus aan moeten werken.

De website GLOBAL PACT FOR MIGRATION – NIET IN MIJN NAAM, heeft een nietszeggende reactie van de overheid ontvangen, die eigenlijk heel veel zegt. Men vindt het pact een prima idee, en alleen over de bindendheid wil men nog wel even nadenken. Een zelfde geluid kwam er van de VVD. Kortom; men wil alles lekker relaxed houden, geen slapende honden wakker maken, en in december gewoon snel tekenen. We kennen de werkwijze. Tot nu toe is er geen inhoudelijke reactie geweest op brieven aan de PVV en het Forum voor Democratie, dus is het ook niet duidelijk of deze partijen voor december nog iets gaan ondernemen tegen het pact. Dat is wel te hopen, want Oostenrijk heeft laten zien dat er successen te scoren zijn, mits er genoeg publiciteit en druk aan te pas komt.

Nu in andere landen het pact wat meer naar buiten komt, probeert de elite de argumenten tegen de plannen te ontkrachten. Ze blijven vooral herhalen dat het pact niet bindend is, en dus niet de soevereiniteit in gevaar brengt. Dit is een gevaarlijk leugen, die bedoeld is om ons allemaal zand in de ogen te strooien. Als het pact niet bindend is, hoe komt het dan dat in het document meer dan 80 keer de woorden voorkomen: wij verplichten ons? Daar komt nog bij dat een niet bindend document eigenlijk een intentieverklaring is, en een intentieverklaring heeft geen handtekening nodig. Toch wil men dit pact door zo veel mogelijk landen laten ondertekenen, wat op een contract duidt. De landen die tekenen gaan zich dus wel degelijk aan de voorschriften in het document binden. En dat brengt de soevereiniteit in gevaar, want de betrokken landen kunnen niet meer zelf beslissen wie wel, en wie niet toegelaten wordt. Geloof dus niet de leugens van de overheid en de gelijkgeschakelde media.

De andere nadelen van het pact zijn bekend:


- Migranten hebben geen duidelijk vluchtreden meer nodig. Zeggen dat ze in een slechte situatie zitten is al genoeg.

- Illegale migratie wordt door het pact tot legale migratie gemaakt, wat inhoud dat iedereen gewoon zelf kan beslissen waar hij of zij heen zal gaan. Dat kan er toe leiden dat in de komende jaren tussen de 100 en 300 miljoen migranten uit Afrika en het Midden Oosten naar Europa kunnen komen.

- Migranten die Europa bereiken hebben het recht op identiteitspapieren en krijgen toegang tot de sociale stelsels. Financieel gezien zal dit een ramp worden, waarvan we nu al voorbeelden in Zweden en Denemarken kunnen zien. Verder krijgt men ook recht op huisvesting en gezondheidszorg. Dit alles zal de Europese volkeren in de armoede storten.

- Het pact geeft ook aan dat er hard opgetreden gaat worden tegen iedereen die het document en zijn gevolgen bekritiseerd. Merkel is hier in Duitsland al mee bezig. Dit betekend dat door het pact de vrijheid van meningsuiting zal worden ingekrompen, leidend tot maatregelen die in feite in een totalitaire staat thuis horen.

- De meeste migranten zullen moslims zijn, wat de islamisering van Europa tot een feit zal maken.

Als dit pact echt doorgaat zoals gepland, zal Europa nooit meer hetzelfde zijn. Dat moeten we voorkomen. Spreek dus zo veel mogelijk mensen aan, en geef aan wat voor consequenties het pact zal hebben. We moeten proberen om steeds meer mensen wakker te schudden, door ze met de waarheid te confronteren. De trein van de globalisten en Multi-Culti ideologen moet tot stilstand gebracht worden. Sommige beweren dat oppositie tegen het pact racistisch is. Dat is onzin, en een vorm van zwartmakerij. In een komend artikel zullen we uitgebreid uitleggen waarom de massamigratie niet alleen schadelijk is voor Europa, maar ook voor de  migranten zelf en voor de landen van herkomst.

Oppositie tegen het pact is strijden voor het behoud van onze huidige maatschappij, inclusief onze tradities en identiteit. De Europese volkeren mogen geen minderheid in het eigen land worden. Wij moeten de maatschappij naar onze eigen wensen en inzichten kunnen inrichten, wat inhoud dat de huidige bevolkingsbalans niet verstoord mag worden. Dat zou het einde van Europa, zo als wij het kennen en willen doorgeven, betekenen. Precies dat zullen we nooit accepteren. GLOBAL PACT FOR MIGRATION – NIET IN MIJN NAAM.

Voor snelle informatie over de stand van zaken rond het pact zie: