donderdag 29 november 2018

BLOK, HALSEMA EN DE ISLAM


Het is intussen heel lang geleden, maar ooit namen ministers ontslag, of werden ontslagen, als ze iets fout gedaan hadden. Dat was zeker het geval als de fouten vaker voor kwamen. Minister van Buitenlandse Zaken, Stef Blok, moet heel blij zijn dat hij niet in die tijd op zijn post zat. Dan had hij al lang buiten de deur gelegen. De fouten en misstappen van Blok kunnen intussen verschillende pagina’s vullen. En nog heeft dit heerschap niets geleerd. Eind vorige week kwam aan het licht dat Nederland niet alleen goederen had geleverd aan islamitische terroristen in SyriĆ«, maar dat deze goederen ook waren gebruikt voor de oorlogsvoering. Dat had Blok tot nu toe steeds ontkend. Er zouden alleen hulpgoederen zijn geleverd, die niet tijdens de strijd gebruikt mochten worden. Blok heeft dus opnieuw gelogen.

Maar het gaat nog verder. Blok beweerde eerder dat de leveringen waren gestopt voor de aanval op het Koerdische Afrin begon. Dit gebied werd begin dit jaar door het Turkse leger, en verschillende groepen van islamitische terroristen, ingenomen. Laten dat nou precies de groepen zijn die uit Nederland goederen hebben ontvangen, en in tegenstelling tot Blok’s beweringen, liepen deze leveringen ook na de aanval op Afrin nog steeds door. Weer een leugen dus. Maar de maat is nog steeds niet vol, want er is ook gebleken dat in de informatie, die het Ministerie van Buitenlandse Zaken over dit alles naar buiten heeft gebracht, staatsgeheimen stonden. Het lekken van deze geheime informatie is dus direct onder zijn verantwoordelijkheid gebeurd. Als dit alles nog steeds geen reden voor ontslag is, kunnen we gerust stellen dat ook het laatste beetje integriteit uit de Nederlandse politiek is verdwenen.

Kortom; Blok moet weg. Maar dan hebben we het alleen nog maar over symptomen. Want het feit dat de Nederlandse regering gewoon samenwerkt met islamitische terroristen geeft aan hoe diep men intussen is gezonken. Terwijl hier in Europa terroristische aanslagen dreigen, en intussen honderden mensen op deze manier al het leven hebben verloren, sturen regeringen, waaronder de Nederlandse, gewoon goederen naar precies diezelfde terroristen. Het gaat zelfs nog verder, want een hele groep terroristen, ook wel bekend als de “witte helmen” is intussen liefdevol in Europa opgenomen. Hier kunnen ze dan hun terroristische activiteiten rustig voortzetten, misschien wel met dezelfde goederen die eerder door Nederland en anderen zijn geleverd. Zijn deze regeringen zo dom, of geven ze geen cent om de levens van hun eigen burgers? Helaas moeten we steeds opnieuw vaststellen dat dit laatste het geval is. Levens tellen niet, alleen belangen tellen, en de elite heeft belang bij de islam.

Dat was ook af te lezen uit de woorden van de Amsterdamse burgermeester Halsema. Halsema, die doormiddel van veel achterkamertjes gekonkel op haar post is terecht gekomen, zei tijdens een discussie dat zij een mogelijk boerkaverbod in Amsterdam niet zal laten uitvoeren. Nu wisten we natuurlijk al dat Halsema een Multi-Culti fanaat is, welke Groenlinkser is dat immers niet. Daarom zullen de globalisten haar ook wel in Amsterdam geparkeerd hebben. Maar dit gaat nog wel een paar stappen verder. Wat Halsema zegt is dat ze de wet, als die er komt, niet gaat uitvoeren. Als we die lijn allemaal doortrekken hoeft niemand zich meer van welke wet dan ook wat aan te trekken. Immers, wat goed genoeg is voor de burgemeester, moet ook goed genoeg voor ons zijn. Dit alles kun je gerust springstof noemen. Halsema ging nog verder in haar liefdesbetuiging aan de islam. Ze zei dat ze orthodoxe moslims, inclusief salafisten, zal beschermen, tenzij ze de wetten overtreden. Precies die wetten die ze dus zelf van plan is om te negeren. Haar beweegredenen; ze wil volledige religieuze vrijheid garanderen, en vindt ook dat moslims het toch al moeilijker hebben dan anderen. Als het niet zo droevig was zou je in lachen uitbarsten.

Wat figuren zoals zij natuurlijk nooit willen zien, is dat de islam niet zomaar een religie is, maar een wereldheerschappij nastrevende ideologie. Om dat te bereiken mogen alle middelen worden in gezet. Verder weten we dat als het om wetten gaat, salafisten en anderen uit deze hoek, alleen de sharia wetten gehoorzamen. Andere wetten zien ze als bijzaak, waar men zich niet aan hoeft te storen. Dat doet men dan ook niet of nauwelijks. Laten we ook niet vergeten dat er nog maar een paar maanden geleden een terroristische aanslag heeft plaatsgevonden op Amsterdam CS. Daar denkt Halsema natuurlijk al lang niet meer aan, in de groene globalisten ideologie is dat immers niet van belang.

Dan komen we bij het punt religieuze vrijheid. Blijkbaar geldt dat dan alleen maar voor moslims, want Halsema spreekt met geen woord over het feit dat bijvoorbeeld herkenbare Joden in veel buurten van Amsterdam geen leven meer hebben. En dat komt door de activiteiten van juist diezelfde moslims. Blijkbaar is toch niet iedereen zo gelijk als wel eens wordt beweerd. Veel meer lijkt het recht van de sterkste te gelden, en dat is nu precies waar de islam naar streeft.

En dan het boerka verbod. Deze maatregel had er natuurlijk al veel eerder moeten zijn, maar beter laat dan nooit. De boerka is geen symbool van religieus streven, het is de vlag van de radicale islam. Verder is het een instrument om vrouwen mee te onderdrukken. De rechten van deze vrouwen ziet Halsema niet, omdat ook dat weer niet in haar ideologische straatje past. Zou ze anders denken als ze in Saudi Arabie of Iran leefde? Zelfs als dat zo was zouden we het nooit weten, want zij zou, net als alle andere vrouwen daar, monddood zijn gemaakt. Daar stapt ze gewoon over heen. Blijkbaar geeft ze ook geen cent voor vrouwenrechten, alleen het promoten van de islam telt immers bij haar.

Tot slot nog even de opmerking dat moslims het moeilijker hebben dan anderen. Wat een absolute onzin. Het aantal moskees is intussen niet meer te tellen, in steeds meer steden is de oproep tot gebed hoorbaar, en de soldaten van Erdogan, boegbeeld van de politieke islam, bezetten steeds meer sleutelposities in onze maatschappij. Daar komt nog bij dat er steeds meer aan de eisen uit deze hoek gehoor wordt gegeven. In sommige winkels heet het Sinterklaasfeest nu Pakjesfeest. In Duitsland worden steeds meer kerstmarkten omgedoopt tot wintermarkten, en het feest van St Maarten heet nu Lichtjesfeest. Allemaal om de islamisten maar niet voor het hoofd te stoten. Wie heeft het nu eigenlijk moeilijk? En wie staat er op het punt om zijn tradities en identiteit te verliezen?

Het zijn figuren zo als Blok en Halsema die de weg vrijmaken, en als slippendragers fungeren, voor de islamisering. Groen liberale Multi Culti ideologen, die hun eigen mensen verraden zonder met de ogen te knipperen. Ze schamen zich zelfs niet eens meer voor hun verraad. Toch zal ze dit op een zeker moment duur komen te staan. We zien de eerste tekenen al in Frankrijk met de opstand van de “Gele Hesjes”. De westerse media blijft beweren dat deze opstand alleen maar om hoge benzineprijzen gaat. De stijging van de benzineprijzen is echter maar een van de factoren die tot deze actie heeft geleid. Ook de islamisering, een groot probleem in Frankrijk, en de algemene economische uitbuiting door het Macron regime, spelen cruciale rollen in de strijd. De elite denkt zich alles te kunnen permitteren, maar ze hebben het fout. Er zullen meer opstanden komen, want de mensen zijn het zat, meer dan zat. De rekening wordt nu stap voor stap opgemaakt. En dat is goed zo.