woensdag 7 augustus 2019

ANDERE TIJDEN, ANDERE KANSEN, ANDERE STRUCTUREN


Vandaag een keer geen artikel, maar een aankondiging over de toekomst van onze site. Toen we in 2011/2012 met Het Rode Vaandel begonnen was er nog hoop dat er in Nederland een revolutionaire partij zou ontstaan, die het politieke landschap zou veranderen. Al snel bleek echter dat dit niet het geval was. Te veel versplintering, te veel oude en nieuwe conflicten, en een constante neiging om op de man te spelen. Toen dit alles duidelijk werd zijn we als propagandaplatform door gegaan. De missie was om ze veel mogelijk mensen te informeren en tegen het systeem op te zetten. Dit hebben gedaan tot in 2014 de oorlog in de Donbass begon, en het steeds duidelijker werd dat het Westen op zoek was naar een reden om een grote oorlog tegen Rusland te beginnen.

Door de verandering in de situatie veranderde ook onze missie. We gingen vooral analyses schrijven waarbij vrede met Rusland, en ruimte voor de Russische standpunten en beleidslijnen, centrale punten waren van waaruit we handelen. Daarna waren er nog veel meer veranderingen en verslechteringen die we niet konden negeren. De massamigratie van 2015, de vele incidenten die dit opleverde, de genderwaanzin die steeds meer uit de hand loopt, en intussen ook de klimaatonzin die vandaag bijna de vorm van een nieuwe religie heeft aangenomen, met de heilige Greta als symbool. Toen dit alles steeds meer naar voren kwam, hoopten we op linkse antwoorden op al deze zaken. Duidelijke standpunten en actie. Echter, het bleef doodstil. Sterker nog, soft links, en daar valt intussen bijna heel links onder, is medeverantwoordelijk voor de hele waanzin, moedigt het aan, of geeft steun vanuit de schaduwzones, zoals met de gewelddadige Antifa, en de opper globalist George Soros.

Van deze waanzin hebben wij al vroeg afstand genomen, en geschreven wat er naar onze mening speelde. Dat werd niet altijd in dank afgenomen, maar dat was voor ons geen probleem. We zitten in een nieuwe situatie, en dus ook op onbekend en gevaarlijk terrein. Dan geeft woorden op een gouden schaaltje leggen geen pas meer. Hiermee veranderde ook de toon van de artikelen. Dat zal in de toekomst niet anders zijn. We schrijven wat we denken, en laten ons niet tegenhouden door dogma’s, heilige huisjes of ideologische dwangbuizen. De crisis, en de vele gevaren, zijn te groot om steeds met al deze zaken rekening te moeten houden.

We hebben het al in de artikelen geschreven en herhalen het hier: in de strijd waar we nu in zitten, tegen de massamigratie en de islamisering, en voor de eigen identiteit, geschiedenis en tradities, gaat het niet meer over links of rechts. Waar het om gaat is of je de kant kiest van de globalisten, die voor al deze ellende verantwoordelijk zijn, of de kant van de volkeren, die Europa en ons dagelijks leven willen behouden zoals wij dat altijd hebben gekend. De keuze zal gaan tussen onafhankelijke Europese landen met vrijheid van handelen, of een soort Verenigde Staten van Europa met een passieve mixbevolking, en een elite die streeft naar oorlog met Rusland. Men wil deze oorlog omdat Rusland de globalistenagenda in de weg staat. Immers alles moet gelijkgeschakeld worden.

Voor ons is de bovengenoemde keuze niet moeilijk, wij gaan voor sterke onafhankelijke landen met volkeren die hun tradities, identiteit en geschiedenis willen behouden. De globalisten zien wij als de gevaarlijkste vijanden sinds 1945. Kort samengevat: wij kiezen voor het behoud van Europa zoals wij dat altijd hebben gekend, met de volkeren als de centrale macht. Daarnaast blijven wij streven naar vrede met Rusland, ter voorkoming van een grote oorlog, die Europa niet zal overleven. Deze twee zaken zijn de centrale steunbalken van ons beleid en ons handelen. Met het geven van informatie en het uitbrengen van analyses, nemen wij een bescheiden plek in, in de steeds heftiger wordende informatieoorlog. Wij gaan er vanuit dat de strijd alleen gewonnen kan worden door massaal de straat op te geen, in combinatie met deelname aan de informatieoorlog in al zijn vormen. Voor echte veranderingen is een volksopstand nodig, omdat de globalisten tot het laatste zullen vasthouden aan hun posities en privileges.

Om op een effectieve wijze aan de informatieoorlog te kunnen deelnemen, is onze huidige structuur niet meer voldoende. Daarom hebben we besloten om een nieuwe site te openen met de naam: Volkskracht Vooruit! Voor vrijdenkers en vrijburgers. Op dit kanaal zullen onze artikelen iedere week verschijnen. De Rode Vaandel site blijft in de lucht als archief, maar zal niet meer worden aangevuld. Naast ons nieuwe kanaal hebben wij ook accounts opgezet op Twitter, Telegram en VK. De links naar al deze kanalen staan onder dit artikel. Wij hebben er voor gekozen om geen eigen Facebook pagina te openen, omdat er steeds meer een sfeer van censuur op dit platform komt te hangen. Onze artikelen zullen wel op bevriende Facebook pagina’s verschijnen, zo lang dit nog mogelijk is. Wij gaan er vanuit dat we met de nieuwe structuur goed uitgerust zijn voor de steeds harder wordende strijd. We zullen nog veel uitdagingen tegenkomen, maar ook daar zijn we klaar voor. Als een deur sluit, gaan er tien anderen open.

Zoals we al zeiden; de censuur slaapt niet. Mocht het zo zijn dat een van onze kanalen wordt gesloten, en dus plotseling onvindbaar is, zullen we dat altijd via Twitter en Telegram laten weten. Ook nieuwe initiatieven of nieuwe kanalen zijn daar te vinden. Ga dus eens kijken op onze nieuwe site, en volg ons op Twitter en Telegram. Immers; alleen samen staan we sterk! Volkskracht Vooruit! Op naar de overwinning!

Links:


Twitter: Volkskracht Vooruit! @VolkskrachtV

Telegram: t.me/volkskrachtvooruit (abonneren na installeren Telegram App)


Artikel uitgebracht door: VOLKSKRACHT VOORUIT! @ 2019