woensdag 13 maart 2019

ANTIFA IN DE MIX: VAN EERLIJKE STRIJDERS TOT STORMRAM VAN DE GLOBALISTEN (5)


In verschillende landen van Europa gaan de laatste tijd stemmen op om de Antifa te verbieden. Dit in navolging van Amerika waar de groep tot een terroristische vereniging is verklaard. De roep om een verbod volgt op een aantal aanslagen en andere gewelddadige incidenten waar Antifa groepen zelf de verantwoordelijkheid voor hebben opgeëist. De meeste van deze incidenten waren in Duitsland en Engeland, maar ook in Scandinavië zijn er dingen gebeurd die met echt eerlijk antifascisme niets meer te maken hebben. Omdat het om autonome groepen gaat, die lang niet altijd contact hebben, is het goed om eens te kijken hoe het nu eigenlijk zit met de Antifa. Want hoewel er veel eerlijke strijders in rond lopen, lijkt de Antifa ook over vreemde geldschieters te beschikken. Laten we dus maar eens kijken of het beeld helder te krijgen is. Misschien dat de discussie dan wat makkelijker wordt.

Deel 5

Migranten en de Antifa

Er is een zaak die de Antifa, soft linkse warhoofden, verblinde humanisten, de EU elite en globalisten als Soros gemeen hebben, en dat is hun voorliefde voor migranten en massamigratie. Er was vroeger een spreekwoord dat luidde: “Wat je van ver haalt is lekker”, en het lijkt er op dat alle bovengenoemde clubs en individuen deze uitspraak tot hun lijfspreuk hebben gemaakt. Mensen met wat verstand weten natuurlijk intussen dat het niet klopt, en dat ongeremde migratie landen en zelfs hele continenten kapot kan maken. Dat geldt zowel voor aankomst landen als ook de landen van herkomst. De voorbeelden en de bewijzen liggen vooral sinds 2015 voor het oprapen, vooral in Duitsland, Oostenrijk en Scandinavië. Deze wijsheid heeft de Antifa natuurlijk nooit bereikt, en als er maar ergens een mogelijkheid gevonden wordt, neemt men het voor migranten op. Of het nu gaat om de ‘One World’ ideologie, open grenzen, of “niemand is illegaal”, de Antifa is altijd in de eerste linies te vinden. Demonstraties, lawaaiprotesten bij illegalengevangenissen, of aanvallen op andersdenkenden, die zich tegen de massamigratie keren, overal heeft de Antifa een vinger in het spel.

Als je alleen oppervlakkig kijkt blijft dit een raar spektakel. Immers, de meeste migranten zijn moslims en de islam moet niets hebben van alles wat links is, of zich revolutionair noemt. Dat zijn ongelovigen, en de koran zegt dat je die moet doden overal waar je ze vindt. Dat lijkt de Antifa niet te deren. Ze zien de islam als het geloof van de onderdrukten. Een onzinnige bewering als we zien dat in grote delen van vooral de oosterse wereld de islam de staatsmacht uitmaakt. Het gaat dan om regimes zoals in Saudi Arabie, Iran, de Golf Staten, Turkije en een toenemend aantal Afrikaanse landen. De meeste van deze regimes zijn tot de tanden bewapend, dus met onderdrukten heeft de islam niets te maken. Sterker nog; als de islam hier ooit te macht krijgt, een ramp die we met alle middelen moeten voorkomen, zullen de antifanten de eerste zijn die achter de tralies verdwijnen of letterlijk een kopje kleiner worden gemaakt. Is men zo dom dat dit niet gezien wordt, of zijn er andere gronden?

Een aantal gewone leden zal zeker zo dom of verblind zijn. Maar dat geldt niet voor de leidende figuren. Die weten heel goed waarom ze de massamigratie tot een speerpunt hebben gemaakt. Aan migranten is geld te verdienen, onder meer van Soros, zoals we eerder zagen. Als de kassa rinkelt, is het niet moeilijk meer om er wat principes bij te verzinnen. Dan is het gelijktijdig ook niet vreemd meer dat de antifanten alles doen om juist die migranten naar Europa te halen, die ze naar alle waarschijnlijkheid ooit naar het leven zullen staan. Dus gaan de demo’s en de luide “Welkom, welkom”, roepen gewoon door. De antifanten zijn niet de enige die aan de migranten verdienen; mensensmokkelaars, hele batterijen advocaten en adviseurs, en ontelbare NGO’s. Het is dus niet voor niets dat we over de asielindustrie spreken. Van deze industrie is de Antifa het scherpe zwaard. Iedereen die zich zorgen maakt over de massamigratie, of kritiek heeft op de islam, wordt door de Antifa automatisch als racistisch, extreem rechts of zelfs Nazi bestempeld. Als dat stempel er eenmaal is, zijn gewelddadige optredens niet ver meer. De tactiek is duidelijk, de methoden zijn bekent en we weten intussen ook wie dit alles financiert en mogelijk maakt. De gevaarlijke consequenties zijn dan snel vergeten, en de schade aan het imago van links wordt alleen maar groter.

Tegengas

Toch staat niet iedere Europese regering automatisch achter de massamigratie, en de gedeelde agenda van de Antifa en Soros. Het gaat zelfs nog verder; steeds meer landen willen een andere koers of hebben die al ingezet. Wat begon met Hongarije is intussen ook de realiteit in Polen, Italië, Oostenrijk en Denemarken. Ook andere landen staan sceptisch. Natuurlijk levert dit weer woedende reacties op uit Brussel en Berlijn. Maar ook dat helpt niet meer. In Hongarije bijvoorbeeld is men een voorlichtingscampagne gestart vanuit de regering, waarin wordt gewaarschuwd dat Soros en Juncker, het hoofd van de EU, in de komende tijd van plan zijn om opnieuw miljoenen migranten naar Europa te halen. Dit zou via een nieuw visa systeem moeten gebeuren, om het legaal te maken. Overal in Hongarije hangen nu grote waarschuwingsposters met de bovengenoemde boodschap. De EU woordvoerders noemen het fake news. Maar het past wel helemaal binnen het kader van het zogenaamde migratie pact, dat in december werd getekend. Dat pact is immers bedoeld om de massamigratie, die tegen de huidige wetgeving in gaat, te legaliseren.

Soros had al eerder problemen met Hongarije. Zijn universiteit in Boedapest is door de autoriteiten gesloten omdat het een oppositie bolwerk zou zijn. Na het verbod, wat door de EU natuurlijk werd veroordeeld, heeft Soros zijn centrale voor Oost Europa naar Berlijn verplaatst. Daar is hij natuurlijk wel welkom, maar het is niet de plek van waaruit hij zijn invloed in het oosten wilde laten gelden. Het is nu ook veel moeilijk om een kleurenrevolutie in Hongarije te starten, iets wat zeker op de Soros agenda stond. Er wordt dus zonder meer teruggevochten, wat de plannen van de globalisten vertraagd of dwarsboomt. Later dit jaar zijn er verkiezingen voor het Europees Parlement, en de eerste signalen wijzen er op dat de nieuwe lichting Europarlementariërs meer afwijzend zal staan tegenover de massamigratie en de islamisering. De kans is dan ook groot dat Soros en de andere globalisten tijdens de campagne de Antifa zullen inzetten om hun belangen veilig te stellen.

Soros, de spin en zijn web

George Soros heeft natuurlijk niet alleen belangen in Europa, ook in zijn basisland Amerika heeft hij veel vingers in de pap. Hij gruwt van de “America First” boodschap van Donald Trump en we zagen al dat hij ook de Amerikaanse Antifa van geld voorziet. Tenminste, als hij daar zin in heeft. Maar hij gebruikt niet alleen de Antifa om Trump dwars te zitten. Ook de zogenaamde Vrouwenmarsen kunnen op royale giften van Soros rekenen. Zo betaalt hij alle kosten van de Vrouwenmars website. Zonder zijn steun hadden deze marsen nooit plaats kunnen vinden. Ook de Vrouwenmarsen zijn dus geen spontaan gebaar tegen Trump, zoals de media ons wil doen geloven. Het wordt allemaal gepland en gefinancierd.

We hebben intussen een lijst gevonden van meer dan 400 organisaties, instellingen en NGO’s in Amerika die door Soros worden betaald. Op de lijst komen we een bont gezelschap aan groepen tegen, die door Soros worden gebruikt om ook in Amerika de publieke opinie naar zijn hand te zetten. Naast vrouwen en homo organisaties zien we ook veel groepen die zich bezig houden met het bestrijden van racisme, het uitbreiden van burgerrechten en Joodse lobby groepen. Natuurlijk steunt Soros ook islam doelen in de VS, en heeft hij vingers in verschillende vakverenigingen. Maar er is gelijktijdig ook steun voor organisaties die zich inzetten voor gemeenschappen uit Azië die in Amerika leven, en uit de lijst blijkt ook dat de Arabische belangen niet worden vergeten. Verder staat zelfs Amnesty International op de lijst. Beweert deze club niet bij iedere gelegenheid compleet onafhankelijk te zijn?

Gewone Amerikanen, die niet tot een minderheid behoren, hebben van George Soros niets te verwachten. Dat beeld komen we overal tegen waar zijn stichtingen actief zijn. Hij is altijd op zoek naar minderheden, probleemfiguren of randgroepen, die hij voor zijn eigen doelen kan inzetten. Nogmaals, veel leden van de door Soros ondersteunde organisaties zullen er geen idee van hebben dat ze worden gebruikt. Maar de leidende figuren binnen deze groepen weten maar al te goed waar ze mee bezig zijn, en waarom. Ze strijken het geld op en werken mee. Officieel houden ze het ook niet geheim dat Soros hun geldschieter is, er wordt alleen nooit over gesproken. We kunnen ook nog vaststellen dat Soros altijd probeert om het normale met het abnormale uit te wisselen. Hij bepaald wat normaal is, en zijn keuzes zullen in de ogen van de meeste mensen als juist het tegengestelde worden gezien. Daar uit zou je kunnen afleiden dat Soros baanbrekend werk verricht. Maar dat is een onjuiste conclusie. Hij kiest voor bepaalde groepen om ze tot uitvoerders van zijn agenda te maken, niet omdat hij er sympathie voor heeft. Achter al zijn acties zit een gedachte, zoals het een zelfbenoemde halfgod betaamd. Dat maakt Soros niet alleen tot een egoïst met grootheidswaanzin, maar ook tot een vernietiger. Een dodelijke combinatie.

Volgende week: de belangen van Soros in Nederland, en onze slotconclusie.