donderdag 27 september 2018

NIET IN MIJN NAAM


Vorige maand hebben we in het artikel ”Opgelet! De bevolkingsuitwisseling wordt wet” http://hetrodevaandel.blogspot.com/2018/08/opgelet-de-bevolkingsuitwisseling-wordt.html uitgebreid stil gestaan bij het zogenaamde Global Pact for Migration, dat door de Verenigde Naties is opgesteld. Dit pact zal het kinderspel maken om miljoenen migranten uit Afrika en het Midden Oosten naar Europa te halen. In het bovengenoemde artikel hebben we veel details gegeven over het pact, en de plannen van de elite om de Europese landen te overstromen met mensen uit vreemde culturen. Deze keer zullen we kijken wat de huidige stand van zaken is, en wat we kunnen doen om het pact naar de prullenbak van de geschiedenis te verwijzen. Dat is immers de enige plek waar dit schadelijke document thuis hoort.

Vorige keer al hebben we gemeld dat Amerika en Hongarije de enige landen waren die het pact afwezen, en dus ook niet zullen ondertekenen. Intussen heeft ook Australië besloten om niet mee te doen, en in Zwitserland wordt er druk gediscussieerd over of het wel verstandig is om met de VN plannen in te stemmen. Het gesloten front van meer dan 190 landen, die achter het pact staan, begint dus een beetje af te brokkelen. Het pact zal op 11 december in Marokko worden ondertekend, en dat geeft ons toch nog wat tijd om meer oppositie te organiseren, om zo de plannen van de wereld elite en de Multi-Culti fanaten te doorkruisen. Laten we dus maar eens kijken wat er al in gang is gezet, en wat we allemaal samen nog meer kunnen doen.

Het grote probleem op dit moment is dat het pact bij maar een klein deel van de bevolking in Europa bekend is. Dat is geen toeval. De elite heeft steeds geprobeerd om het pact zo veel mogelijk stil te houden. Als grote delen van de bevolking de details zouden kennen, is de kans groot dat er massale protesten uitbreken. Precies dat wil men voorkomen. Daarom ook wordt het pact als niet bindend beschreven. Dan hoeft er niet in de parlementen over gesproken en gestemd te worden. Deze kwalijke plannen kunnen dan gewoon tot een feit worden met een simpele handtekening op de bijeenkomst in Marokko in december. Hier moeten we even bij stil staan. Men gaat daar tekenen uit naam van ons allemaal. Wij tekenen dus indirect iets wat de meeste mensen nog nooit onder ogen hebben gehad. Onze reactie kan dan ook alleen maar zijn: NIET IN MIJN NAAM.

Intussen begint de oppositie wel hier en daar wat toe te nemen. Er lopen petities op internet tegen het pact. Ook sommige partijen, zoals de AfD in Duitsland, voeren campagne tegen de plannen. In Nederland wordt er praktisch niet over het pact gesproken. Bij bijvoorbeeld de PVV en het Forum voor Democratie zijn geen initiatieven te vinden op dit gebied. Het lijkt wel of niemand deze zaak echt ernstig heeft bekeken. En dat is precies wat de internationale elite en de Multi-Culti ideologen graag zien. Ze weten dat ze op dun ijs schaatsen, immers wie zit er op te wachten dat er in de komende jaren miljoenen migranten uit Afrika en het Midden Oosten naar Europa komen? Daar komt nog bij dat de meeste ook nog moslim zullen zijn, en de islamisering dus nog een veel grotere vlucht zal nemen dan nu al het geval is.

We moeten dus proberen om binnen nu en 11 december het zwijgen te doorbreken. Dat zal niet makkelijk zijn want de systeemmedia spelen het spelletje natuurlijk weer fijn mee. Toch is het van levensbelang dat we iets doen, en aan argumenten hebben we geen gebrek. Laten we er even een paar noemen: Nederland, en ook de andere West Europese landen, zijn geen migratielanden. Het gaat om dichtbevolkte gebieden, waar nu al steeds meer natuur moet worden opgeofferd om huizen, wegen en kantoren te bouwen. We hebben te maken met bezuinigingen, en druk op de sociale stelsels. Een grote instroom van vreemdelingen zou deze problemen alleen maar groter maken. Uiteindelijk zullen we hier allemaal slachtoffer van worden. Denk daarbij ook aan de zorg en de pensioenen. De migranten zullen immers geld en papieren krijgen zonder tegenprestatie, zo staat het in het pact. Deze situatie heeft nu al het sociale stelsel van Zweden bijna failliet gemaakt. En dat is nog maar het begin. De grote stroom moet nog van start gaan.

Zoals we al zeiden zullen de meeste migranten moslims zijn, wat de balans in de Europese landen nog meer zal verstoren. Onze tradities en identiteit zullen verder onder druk komen te staan, met als resultaat dat we ons eigen land niet meer terug zullen kennen. Immers de migranten schrikken er niet voor terug om eisen te stellen, en op de achtergrond werkt natuurlijk de sturing van de politieke islam. Laten we voor de aardigheid maar weer eens naar de Turkse dictator Erdogan luisteren. Hij roept zijn volgelingen op om naar Europa te trekken. “Ga daar naartoe. Woon in hun huizen, en rijdt in hun auto’s. En zorg er voor dat je 5 baby’s ter wereld brengt.” Duidelijker kan het eigenlijk niet.

Verder is er natuurlijk de criminaliteit. We zien het nu al in landen als Duitsland, Groot Brittannië en Frankrijk. Moorden, eremoorden, steekpartijen, verkrachtingen en andere seksuele misdaden. De slachtoffers zijn meestal Europeanen of migrantenvrouwen die niet willen gehoorzamen. Al deze zaken creëren een sfeer van geweld en onzekerheid voor iedereen. Ook in Nederland zien we al steeds meer voorbeelden. Het aantal incidenten neemt toe, en ook de gewelddadigheid laat een stijgende lijn zien. We kunnen ons dus zonder twijfel voorstellen wat er gaat gebeuren als de bevolkingsuitwisseling echt op gang komt.

Wat kunnen we doen om het pact toch nog te blokkeren? Zoals gezegd is er weinig of geen protest omdat de plannen bij bijna iedereen onbekend zijn. Laten we dus proberen dat te veranderen. We kennen het pact, en we kennen de tegenargumenten. Laten we nu proberen om deze zaken aan zo veel mogelijk mensen duidelijk te maken. Je kunt dit artikel delen met iedereen die je maar kunt vinden. Je kunt ook zelf iets schrijven om mensen met je eigen woorden te overtuigen. Veel verschillende artikelen geven ook aan dat veel mensen er mee bezig zijn. Dat scheelt enorm. Verder is er ook de ouderwetse mond-tot-mond reclame. Praat over het pact en haar kwalijke effecten met iedereen die het maar horen wil. Praat met je familie, je vrienden, op je werk of op school. Zelfs in winkels en op straat als het zo uitkomt. In sommige kranten is er nog ruimte voor ingezonden brieven. Dit gaat meestal moeizaam, maar sommige mensen zijn gespecialiseerd op dit gebied. Maak daar gebruik van. Bedenk ook zelf mogelijkheden.

Ben je lid van een partij, vereniging of vakbond, probeer het dan ook daar in te brengen. Kortom; laat geen mogelijkheid onbenut. We zullen zeker met oppositie te maken krijgen, want de elite en de Multi-Culti ideologen hebben veel macht en contacten. Maar dat geeft niet, zelfs slechte publiciteit maakt dat het pact in het nieuws komt. En precies daar gaat het allemaal om. We zullen in de komende maanden aandacht aan deze zaak blijven besteden, en dat geldt natuurlijk ook voor de initiatieven die hopelijk zullen ontstaan. Laten we ook de campagnes in andere landen in de gaten houden. Onze slogan is simpel: GLOBAL PACT FOR MIGRATION – NIET IN MIJN NAAM!      

BLOGSITE ONLINE       

Om iedereen sneller van informatie te voorzien over het pact, de gevolgen en het verzet, hebben we een aparte blogsite online gezet. Hier zullen we de relevante artikelen, nieuwtjes en oproepen, die betrekking hebben op het pact, samen brengen. We hebben voor een blogsite gekozen om de toenemende censuur op Facebook te ontlopen. Voor reacties of het doorgeven van suggesties en plannen is er een apart email adres:  easterlily@protonmail.com De mail zal dagelijks worden gecheckt.  Als we allemaal een bijdrage leveren, kan deze site een belangrijke rol spelen in het verzet. De site is te vinden op: www.globalpactformigration.blogspot.nl

Tot slot; op de blogsite zullen soms ook artikelen of oproepen van andere organisaties verschijnen. Dit betekend niet dat wij een directe band hebben met deze groepen. Het gaat er gewoon om dat we zo veel mogelijk informatie bundelen en publiceren. Dat is in het belang van ons allemaal.